Neprišla Vám správa o registrácií do očkovacej prémie?

Aktualizované dňa: 02.09.2021 14:30

NEPRIŠLA VÁM SPRÁVA O REGISTRÁCII DO OČKOVACEJ PRÉMIE? ALEBO PRIŠLA - A VY STE SA NEREGISTROVALI?

Prosíme všetkých záujemcov o sprostredkovateľský bonus či zaradenie do žrebovania o očkovaciu prémiu, aby si na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk pri vypĺňaní formulára vždy skontrolovali svoje osobné údaje. V niektorých prípadoch sa totiž stalo, že sa človek pomýlil v mailovej adrese alebo telefónnom čísle.

Súťažiacemu, ktorý správne vyplní všetky údaje, príde po overení SMS a zároveň aj e-mail. Ak ale takejto osobe príde len e-mail alebo iba SMS, je pravdepodobné, že sa pri vypĺňaní druhého údaju pomýlil. Takýto súťažiaci by mal následne kontaktovať našu infolinku na čísle 048/4317222, kde mu naši pracovníci údaje manuálne zmenia či doplnia alebo prostredníctvom formulára.

Druhým prípadom sú ľudia, ktorým bola doručená SMS alebo e-mail o registrácii do očkovacej prémie, no nevedia o tom, že by sa prihlasovali. V týchto prípadoch rovnako odporúčame kontaktovať našu infolinku, ktorá dokáže všetky údaje na počkanie vymazať. Na základe obsahu potvrdzujúcej správy vieme následne identifikovať pravdepodobného súťažiaceho, ktorý bude upozornený na to, že pri registrácii zrejme omylom zadal mobilné číslo alebo e-mail inej osoby.

Ministerstvo financií upozorňuje, že len k dnešnému ránu sa do žrebovania prihlásilo vyše 1 130 000 ľudí. I keď podobné chyby sa stávajú zriedkavo, štatisticky sa aj v budúcnosti môže vyskytnúť niekoľko desiatok podobných prípadov.

Ministerstvo financií SR